Educatia - responsabilitatea parintilor

Școala Părinților: Etapa Responsabilității – Ep. 3

Dacă, din punct de vedere biologic, un om devine părinte în momentul în care i se naște un copil – sau, din punct de vedere civil, în momentul în care adoptă un copil –, din punct de vedere practic și chiar moral, un om devine părinte atunci când criteriilor amintite li se adaugă o serie de aptitudini și calificări.

În sarcina cui ar trebui să intre instruirea individului pentru dobândirea abilităţilor și a competenţelor necesare unui părinte? Răspunsul la această întrebare nu este deocamdată bine conturat – prin familie, școală, biserică sau instituţii specializate.

Școala Părinților: Etapa Responsabilității – Ep. 3
Emisiunea "Educatie la 360 de grade"

Educația la 360° este o emisiune ce își propune să abordeze domeniul educațional într-o manieră holistică. Ne puteți asculta săptămânal pe frecvența RVS Brașov (94,6 FM), miercuri de la ora 16:00 și duminică de la ora 14:00​​. Emisiunea va fi disponibilă de asemenea în format video pe platformele Facebook și Youtube, în fiecare miercuri la ora 19:00​​. În format audio, emisiunea poate fi urmărită pe platformele Apple Podcast si Google Podcast.

Autor

  • Stefanita Poenariu

    Ștefăniţă Poenariu este președintele "Holistic Christian Education Association", fondatorul "Transylvania International School".

Comments are closed.