Educatia - responsabilitatea parintilor

Parents' School: The Responsibility Stage - Ep. 3

Dacă, din punct de vedere biologic, un om devine părinte în momentul în care i se naște un copil – sau, din punct de vedere civil, în momentul în care adoptă un copil –, din punct de vedere practic și chiar moral, un om devine părinte atunci când criteriilor amintite li se adaugă o serie de aptitudini și calificări.

În sarcina cui ar trebui să intre instruirea individului pentru dobândirea abilităţilor și a competenţelor necesare unui părinte? Răspunsul la această întrebare nu este deocamdată bine conturat – prin familie, școală, biserică sau instituţii specializate.

Parents' School: The Responsibility Stage - Ep. 3
Emisiunea "Educatie la 360 de grade"

Educația la 360° is a show that aims to approach the field of education in a holistic way. You can listen to us weekly on RVS Brașov (94,6 FM), wednesdays at 16:00 and sundays at 14:00. The show will also be available in video format on Facebook and YoutubeIn audio format, the show can be watched on the Apple Podcast and Google Podcast platforms.

Author

  • Stefanita Poenariu

    Ștefăniţă Poenariu is the president of "Holistic Christian Education Association", founder of "Transylvania International School".

Comments are closed.