Înscriere

Înscriere 2024-2025

Primul pas, spre viitorul copilului tău

Transylvania International School este o școală acreditată de către National Council for Private School Accreditation și ISEI (SUA), cu predare în limba engleză și un curriculum internațional adaptat celui național.

Numărul mic de elevi în clase (maximum 15 elevi într-o clasă), metodele pedagogice care sunt centrate pe specificul fiecărui elev, evaluarea diferențiată și confidențială, învățarea prin descoperire, educația pentru sănătate, accentul pe dezvoltarea caracterului, accesul la consiliere vocațională, alternative de program prelungit și alte oportunități fac din Transylvania International School o carte de vizită în ceea ce privește educația alternativă, influențată de cele mai performante sisteme de educație din lume.

Procesul de înscriere

Pentru înscriere trebuie să parcurgeți următorii pași:

Documentează-te

Citește despre modul în care noi, echipa educațională TIS, ne raportăm la procesul de educație. Citește despre curriculum-ul pe care îl abordăm și vezi dacă se potrivește cu dorințele tale.

Pune întrebări

Pe email la sau la telefon 0752 229 199, membrii echipei TIS sunt la dispoziția ta, gata să îți răspundă la orice întrebare despre procesul educațional din cadrul școlii noastre.

Înscrie-te

Ești din ce în ce mai aproape! Apasă butonul si completează formularul de înscriere.

Formular Înscriere

Interviul

Interviurile pentru anul școlar următor au loc în incinta școlii, la adresa: str. Târgului 2, Brașov, în luna aprilie a anului școlar în curs. Părinții care au completat formularul de înscriere și au primit email cu data interviului vor trebui să confirme tot în email dacă sunt disponibili pentru acea dată și oră.

Rezultat admitere

În maximum 2 săptămâni veți fi contactați în privat cu privire la rezultatul admiterii.

Completează documentele

Completează și trimite documentele de școlarizare. Lista documentelor va fi comunicată pe e-mail.