Drumul educatiei

Etapele parentale; Dictatură si valori. Ep. 2

În ultimele două secole au circulat două idei importante în ceea ce privește educația copiilor – o dată că și cei fără posibilități materiale pot beneficia de educație în afara casei, nu doar adulții, apoi că experiențele timpurii influențează semnificativ dezvoltarea ulterioară. Cunoaștem astăzi că dezvoltarea copilului este un proces dinamic și interactiv. Fiecare copil este unic în interacțiunea sa cu lumea și ceea ce primește în schimbul relațional cu ceilalți îl formează și îi construiește o percepție despre propria persoană și despre lume.

Educația 360 – Etapele parentale; Dictatură si valori. Ep. 2
Emisiunea "Educatie la 360 de grade"

Educația la 360° este o emisiune ce își propune să abordeze domeniul educațional într-o manieră holistică. Ne puteți asculta săptămânal pe frecvența RVS Brașov (94,6 FM), miercuri de la ora 16:00 și duminică de la ora 14:00​​. Emisiunea va fi disponibilă de asemenea în format video pe platformele Facebook și Youtube, în fiecare miercuri la ora 19:00​​. În format audio, emisiunea poate fi urmărită pe platformele Apple Podcast si Google Podcast.

Autor

  • Stefanita Poenariu

    Ștefăniţă Poenariu este președintele "Holistic Christian Education Association", fondatorul "Transylvania International School".

Comments are closed.