Lumea TIS

Lumea TIS

Filosofia educațională

Abordarea TIS este una complexă, privind excelența în educație și formarea viitorilor lideri. Astfel, în lumea pe care încercăm să o creăm, le oferim copiilor un echilibru în dezvoltarea curriculei, a numărului de ore de studiu și a timpului de recreere.

Proiectele & activitățile TIS

TIS Education

TIS Education

Ne dorim ca un număr cât mai mare de oameni să înțeleagă filosofia care a stat la baza creării proiectului educațional Transylvania International School, printr-o serie de articole și interviuri cu fondatorii acestui proiect.

TIS Parents

TIS Parents

Ne dorim să facem echipă alături de voi, parinții acestor copii minunați. De aceea am gândit o serie de workshop-uri și proiecte care ne vor ajuta să înțelegem mai bine reacțiile pe care copiii noștri le pot avea într-o anumită situație.
TIS Partners

TIS Partners

Vrem să continuăm să ne apropiem și de școli internaționale, cu studenții cărora elevii noștri să facă schimb de păreri și opinii legate de experiența lor educațională. Împreună suntem mai puternici!

TIS Living Books

TIS Living Books

Fie că vor scrie povești, nuvele sau chiar cărți despre copilărie sau copii, micii noștri scriitori ne vor ajuta pe noi să înțelegem gândurile și viziunea lor despre lume și despre oamenii din jurul lor. Citește despre lumea copilului tău!

TIS Cares

TIS Cares

Vrem să îi învățăm pe copiii noștri despre oamenii sărmani, despre ce înseamnă să nu ai un acoperiș deasupra capului, și de asemenea, cum putem ajuta societatea chiar și prin micile daruri pe care le putem oferi.

TIS Nature

TIS Nature

Suntem privilegiați să ne putem desfășura orele într-un mediu academic, dar totodată înconjurat de natură, de aceea vrem să continuăm în a le arăta și a-I învăța pe copiii noștri despre minunile de care suntem înconjurați zi de zi.

TIS Life Skills

TIS Life Skills

Vom continua să îi susținem în dezvoltarea proceselor și abilităților argumentative, explicându-le cum ar trebui să acționeze sau să re-acționeze în situații practice pentru că, în primul rând, educația este despre viață.

TIS Science

TIS Science

Vrem ca lumea înconjurătoare să fie explicată și înțeleasă de către elevii noștri, de aceea vom aduce în cadrul atelierelor noastre experți din diferite ramuri ale științei, care să le prezinte cum funcționează Universul în care trăim.

TIS Speakers

TIS Speakers

Nu doar că încurajăm libertatea în exprimare, dar totodată ne ghidăm copiii să îmbrățișeze arta vorbitului în public, ghidându-I în alegerea cuvintelor potrivite, care pot schimba opinii și pot aduce oamenii împreună.

TIS Music

TIS Music

Vrem să le oferim elevilor noștri posibilitatea de a învăța să cânte fie cu vocea, fie la un instrument musical. Astfel, am încheiat un parteneriat cu dirijorul unui cor de copii care îi va învăța pe micuții noștri arta relevată prin muzică.

TIS Summer

TIS Summer

Vrem să construim ateliere de creație pe toată perioada vacanței de vară, care ne vor ajuta pe toți să avem momente pline de veselie și să legăm prietenii de care să ne aducem aminte cu plăcere toată viața.

TIS Camps

TIS Camps

Cum dormi într-un cort sau ce sentimente experimentezi atunci când stai în jurul unui foc de tabară sunt doar două din minunile pe care copiii trebuie să le experimenteze în drumul lor spre maturitate. Experimentează Taberele TIS!

Lumea TIS

Componentele curriculei

Filosofia, pedagogia, metodologia și instrumetele de lucru sunt componentele care completează, într-un echilibru perfect, curricula pe care o implementăm în fiecare zi la Transylvania International School.

Programele prelungite, echilibrul academic între EQ și SQ și dezvoltarea caracterului sunt completate în permanență de învățarea prin descoperire și conceptul de ”acceleration”, dezvoltate în clase de studiu cu număr restrâns de elevi. Credem în evaluarea individualizată și particularizată, pentru că micuții noștri sunt unici!