Implică-te

Îți dorești o lume mai bună?

Tu poți face diferența

Dacă citești acest mesaj, ești un om binecuvântat. Peste 250.000 de oameni din România nu știu să citească sau să scrie. Unii dintre ei, nu au avut niciodată o șansă la educație. Alții, au avut parte de un sistem de învățământ nefuncțional, care i-a aruncat ori într-o nepăsare extremă, ori într-o competivitate acerbă de a știi, tot, dar fără a înțelege mare lucru.

Transylvania International School reprezintă un efort colectiv pentru o lume mai bună, prin educație. Acum, poți să te implici și tu în încercarea noastră de a oferi șanse egale elevilor din toate categoriile sociale.

Fă primul pas în lumea TIS!

Cum poți să ajuți?

Iată nevoie noastre:

Implica-te si doneaza

Burse sociale și de excelență

La Transylvania International School, credem în puterea schimbării. Pentru noi, excelența în educație nu reprezintă ceva elitist, la care doar cei cu posibilități materiale înalte să poată accede. Ceea ce ne motivează în fiecare zi este transformarea pe care educația o aduce în viața studenților noștri.

Susținând total sau parțial taxele de școlarizare ale unui elev, îi oferi șansa unei dezvoltări complexe, atât educațional, cât și mental și fizic.

Implicându-te, poți schimba viața unui copil. Și cu siguranță și pe a ta.

Implica-te si doneaza

Construcția noului campus TIS

Implica-te si doneaza

Bibliotecă și activități culturale

Excelența în educație înseamnă materiale educative de o calitate înaltă. Uneori, achiziționarea unei colecții de cărți, DVD-uri sau materiale cultural-educaționale, poate fi un efort financiar imens.

Orice donație poate reprezenta un real ajutor pentru profesorii noștri.

Implica-te si doneaza

Echipamente sportive

Trup, minte și suflet. Educația fizică, alimentația sănătoasă și conștientizarea valorii unei vieți echilibrate, sunt pilonii pe care poți clădi o educație de succes. La Transylvania International School, procesul educațional se desfășoară atât în interior, în sălile de clasă, cât și în natură și în spațiile special amenajate pentru activități recreative.

Intră în legătură cu noi și află care sunt nevoile noastre pentru activitățiile sportive, taberele școlare și învățarea interactivă.

Implica-te si doneaza

Programul de voluntariat TIS

Îți dorești să te implici personal? Abia așteptăm să ne cunoaștem. Echipa noastră este formată din oameni deschiși, prietenoși și pasionați de a se dărui pentru ceilalți.

Scrie-ne un mesaj în pagina de Contact pentru a sta de vorbă cât mai curând!

Implica-te si doneaza

Activități educaționale

Implică-te financiar

Dacă te identifici cu proiectul nostru și dacă vrei să îl susții financiar, o poți face donând direct în contul asociației noastre astfel:

  • transfer direct în contul asociației noastre, cu mențiunea DONAȚIE
  • Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA HOLISTIC CHRISTIAN EDUCATION
  • Cod de identificare fiscală: 37143956
  • Cont bancar (IBAN): RO18BTRLRONCRT0350396701

Redirecționează impozitul pe venit

Poți redirecționa 2% – 3,5% din impozitul pe venit, completând declarația corespunzătoare sursei tale de venit.

Descarcă formularul, precompletat cu datele Agenției, în funcție de veniturile realizate în anul 2023: Declarația 230/2023 – pentru veniturile salariale si asimilate salariilor.

În cazul în care îl descarci direct de pe site-ul ANAF, este necesar să-l completezi cu datele TIS, respectiv:

  • Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA HOLISTIC CHRISTIAN EDUCATION
  • Cod de identificare fiscală: 37143956
  • Cont bancar (IBAN): RO18BTRLRONCRT0350396701
Descarcă declarația