educatia-360-apple-books

Educația este viața însăși. Ep. 1

Ce este educația? O întrebare fără îndoială pe cât de complexă, pe atât de stringentă. Între ideea de autoeducare și formarea omului în devenirea sa, a educa poate însemna perpetuarea valorilor unei societăți sau perpetuarea valorilor familei, care este nucleul societății. Mai mult, educația poate însemna și creșterea sau atingerea scopului ființei umane atunci când a fost creată și înnobilată cu imperativul: „creșteți”.

Din orice perspectivă am privi – aceea de părinți, elevi, pedagogi, specialiști, gânditori – educația este deopotrivă un fenomen interior și unul exterior, unul de fond și unul de perspectivă, într-o sinteză ce are menirea să înnobileze ființa, în ansamblul ei.

Despre această înnobilare a ființei prin educație ne propunem să discutăm în emisiunea Educația la 360 de grade.

Educația 360 – Educația este viața însăși. Ep. 1
Emisiunea "Educatie la 360 de grade"

Educația la 360° este o emisiune ce își propune să abordeze domeniul educațional într-o manieră holistică. Ne puteți asculta săptămânal pe frecvența RVS Brașov (94,6 FM), miercuri de la ora 16:00 și duminică de la ora 14:00​​. Emisiunea va fi disponibilă de asemenea în format video pe platformele Facebook și Youtube, în fiecare miercuri la ora 19:00​​. În format audio, emisiunea poate fi urmărită pe platformele Apple Podcast si Google Podcast.

Autor

  • Stefanita Poenariu

    Ștefăniţă Poenariu este președintele "Holistic Christian Education Association", fondatorul "Transylvania International School".

Comments are closed.