educatia-360-biserica

Despre leadership în Biserică-Ep.7

Înteles ca un act de a conduce, ghida sau inspira, leadership-ul a permeat societatea noastră ca un concept de dezvoltare personala sau ca o abilitate de a conduce in mod vizionar in cadrul unei institutii sau organizatii.

Dupa ce in emisiunea precedenta am vorbit despre lidership-ul educational, in editia de astazi a emisiunii Educatia la 360 de grade ne intrebam cum se impaca leadership-ul cu spatiul organizatiilor religioase, a bisericilor, in care principiul hristic de slujire indeamna ca toti sa fie una in Hristos, iar cel mare sa slujeasca celui mic?

Care este cadrul de referinta al lidership-ului religios, ce obiective are si cum poti conduce pe fratii tai intru Hristos? Care este, prin urmare, modelul de lidership lasat de catre Hristos urmasilor sai?

Despre Leadership în Biserică – Ep. 7
Emisiunea "Educatie la 360 de grade"

Educația la 360° este o emisiune ce își propune să abordeze domeniul educațional într-o manieră holistică. Ne puteți asculta săptămânal pe frecvența RVS Brașov (94,6 FM), miercuri de la ora 16:00 și duminică de la ora 14:00​​. Emisiunea va fi disponibilă de asemenea în format video pe platformele Facebook și Youtube, în fiecare miercuri la ora 19:00​​. În format audio, emisiunea poate fi urmărită pe platformele Apple Podcast si Google Podcast.

Autor

  • Stefanita Poenariu

    Ștefăniţă Poenariu este președintele "Holistic Christian Education Association", fondatorul "Transylvania International School".

Comments are closed.