Loading

Elvin Chiciudean

Teaching Assistant

Biografie:

Elvin Chiciudean este o persoană dedicată învățării copiilor, a cărui pasiune pentru educație și psihologie deschide calea către înțelegerea profundă a naturii umane. Inspirat de mediul său familial, privind cu admirație exemplul tatălui său și având o mamă care i-a fost ghid constant, Elvin a fost fascinat de fiecare ungher al cunoașterii și funcționării minții umane, încă de mic.

Educația sa, îmbogățită prin homeschooling și studii în psihologie și filozofie în Statele Unite, subliniază angajamentul său față de explorarea și decodarea complexității gândirii umane.

Implicarea sa activă în cadrul diverselor inițiative, de la fondarea unui club de arte marțiale la mentoratul tinerilor, de la predarea muzicii prin intermediul chitarei și până la acțiunile de voluntariat pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilități, reflectă dedicarea sa pentru a construi o comunitate unită și armonioasă.

Elvin Chiciudean este un profesor inovator, care pune accent pe dezvoltarea încrederii și exprimarea naturală a copiilor, considerându-le drept argumente vitale pentru o educație veritabilă.

Educație:

Experiență profesională:

Shopping Basket
ro_RO