Echipa

echipa TIS

Nicoleta Munteanu

Primary teacher

„Iubirea are o putere minunată, pentru că ea este divină.” Ellen G. White, Educație

Biografie:

Pentru mine iubirea este motorul care ține în viață educația. Fac parte din familia Transylvania International School, îndeplinind calitatea de și profesor în ciclul primar. Pe perioada programului de licență m-am bucurat de ocaziile în care am luat contact cu copiii, prin intermediul diferitelor activități la care am participat, dintre care menționez proiectul Engage, care a presupus voluntariatul în cadrul mediilor defavorizate și cu risc crescut de abandon școlar. Un alt context în care am descoperit că mă regăsesc în postura de îndrumător a fost în cadrul practicii pedagogice.

De asemenea, am fost membră a cenaclului „Corpul T”, pasionată fiind de scris și de lectură, aspect ce mă ajută să le ofer copiilor, prin intermediul cercului literar pe care îl coordonez, satisfacția și plăcerea de a citi. În ceea ce privește concepția proprie despre educație, consider că mințile tinere au nevoie de o îndrumare presărată cu iubire și înțelegere.

Deoarece TIS formează caractere, este important ca elevii noștri să aibă parte de ceea ce este mai bun, de aceea ei trebuie învățați că educația este un proces continuu, în care valorile morale și spirituale se împletesc pentru a forma frumusețea unui caracter plăcut și benefic pentru societate.

Educație

  • Colegiul Național Pedagogic „Spiru C. Haret” Buzău
  • Facultatea de Litere, Universitatea Transilvania din Brașov – Specializarea Română – Engleză (program licență)
  • Masterat Inovare Culturală – Facultatea de Litere, Universitatea Transilvania din Brașov
Echipa TIS: Nicoleta Munteanu

Nicoleta Munteanu