Echipa

echipa TIS

Anișoara Neculai

Preschool Teacher

,,Buna educație e tocmai izvorul din care iese tot binele din lume” – Immanuel Kant

Biografie:

  • Numele meu este Neculai Anișoara și sunt foarte bucuroasă că fac parte din echipa TIS. Consider că această școală este un mediu prielnic pentru o dezvoltare armonioasă, atât a mea, cât și a copiilor care sunt înscriși în acest loc.
  • Visul meu, de mic copil, a fost să devin profesor. Cu toate că am urmat un liceu cu profil real, și anume matematică-informatică, nu am renunțat la această țintă. Așa că am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.
  • Mă consider o persoană care țin foarte mult la principii și doresc să transmit această valoare copiilor cu care lucrez. După cum putem vedea, în ziua de astăzi a început să se piardă această virtute, vedem în jurul nostru foarte multe persoane nehotărâte, fără principii de viețuire, fără puterea de a-și exprima propria părere. Doresc să-i ajut pe copii să gândească liber, dar sănătos, să aibă principii de viață, să fie hotărâți și să-și dezvolte capacitatea de a-și exprima propriile păreri.
  • Consider că, pe lângă activitatea didactică propriu-zisă, profesorul are rolul de a transmite elevilor săi valori morale și spirituale. Tot ce face el este un exemplu pentru elevii săi. Este important să transmitem copiilor informații, dar pe lângă acest lucru este important să exemplificăm copiilor o viață trăită frumos chiar de noi.

Educație

  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea: Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar
Echipa TIS: Anișoara Neculai

Anișoara Neculai