contact@tischool.ro +40 752 229 199

Lumea TIS

Abordarea TIS este una complexă, privind excelența în educație și formarea viitorilor lideri. Astfel, în lumea pe care încercăm să o creăm, le oferim copiilor un echilibru în dezvoltarea curriculei, a numărului de ore de studiu și a timpului de recreere. Scoli Private Brasov

Proiectele & Activitățile TIS

Scoli Private Brasov

TIS Education

Ne dorim ca un număr cât mai mare de oameni să înțeleagă filosofia care a stat la baza creării proiectului educațional Transylvania International School, printr-o serie de articole și interviuri cu fondatorii acestui proiect. Scoli Private Brasov

Scoli Private Brasov

TIS Parents

Ne dorim să facem echipă alături de voi, parinții acestor copii minunați. De aceea am gândit o serie de workshop-uri și proiecte care ne vor ajuta să înțelegem mai bine reacțiile pe care copiii noștri le pot avea într-o anumită situație

Scoli Private Brasov

TIS Partners

Vrem să continuăm să ne apropiem și de școli internaționale, cu studenții cărora elevii noștri să facă schimb de păreri și opinii legate de experiența lor educațională. Împreună suntem mai puternici!

Scoli Private Brasov

TIS Living Books

Fie că vor scrie povești, nuvele sau chiar cărți despre copilărie sau copii, micii noștri scriitori ne vor ajuta pe noi să înțelegem gândurile și viziunea lor despre lume și despre oamenii din jurul lor. Citește despre lumea copilului tău!

Scoli Private Brasov

TIS Cares

Vrem să îi învățăm pe copiii noștri despre oamenii sărmani, despre ce înseamnă să nu ai un acoperiș deasupra capului, și de asemenea, cum putem ajuta societatea chiar și prin micile lucruri pe care le putem oferi.

Scoli Private Brasov

TIS Nature

Suntem privilegiați să ne putem desfășura orele într-un mediu academic, dar totodată înconjurat de natură, de aceea vrem să continuăm în a le arăta și a-I învăța pe copiii noștri despre minunile de care suntem înconjurați zi de zi.

Scoli Private Brasov

TIS Life Skills

Vom continua să îi susținem în dezvoltarea proceselor și abilităților argumentative, explicându-le cum ar trebui să acționeze sau să re-acționeze în situații practice pentru că, în primul rând, educația este despre viață.

Scoli Private Brasov

TIS Science

Vrem ca lumea înconjurătoare să fie explicate și înțeleasă de către elevii noștri, de aceea vom aduce în cadrul atelierelor noastre experți din diferite ramuri ale științei, care să le prezinte cum funcționează Universul în care trăim.

Scoli Private Brasov

TIS Speakers

Nu doar că încurajăm libertatea în exprimare, dar totodată ne ghidăm copiii să îmbrățișeze arta vorbitului în public, ghidându-I în alegerea cuvintelor potrivite, care pot schimba opinii și pot aduce oamenii împreună. Scoli private brasov

Scoli Private Brasov

TIS Music

Vrem să le oferim elevilor noștri posibilitatea de a învăța să cânte fie cu vocea, fie la un instrument musical. Astfel, am încheiat un parteneriat cu dirijorul unui cor de copii care îi va învăța pe micuții noștri arta relevată prin muzică.

Scoli Private Brasov

TIS Summer

Vrem să construim ateliere de creație pe toată perioada vacanței de vară, care ne vor ajuta pe toți să avem momente pline de veselie și să legăm prietenii de care să ne aducem aminte cu plăcere toată viața.

Scoli Private Brasov

TIS Camps

Cum dormi într-un cort sau ce sentimente experimentezi atunci când stai în jurul unui foc de tabară sunt doar două din minunile pe care copiii trebuie să le experimenteze în drumul lor spre maturitate. Experimentează Taberele TIS!

Componentele curriculei

Filosofia, pedagogia, metodologia și instrumetele de lucru sunt componentele care completează, într-un echilibru perfect, curricula pe care o implementăm în fiecare zi la Transylvania International School.

Programele afterschool, echilibrul academic între EQ și SQ și dezvoltarea caracterului sunt completate în permanență de învățarea prin descoperire și conceptul de ”acceleration”, dezvoltate în clase de studiu de maximum 15 elevi. Credem în evaluarea individualizată și particularizată, pentru că micuții noștri sunt unici!