Înscrieri 2022-2023

TIS GUEST STUDENT HOMESCHOOLING AND BEYOND

Primul pas, spre viitorul copilului tău

Transylvania International School este o școală acreditată de către National Council for Private School Accreditation și ISEI (SUA), cu predare în limba engleză și un curriculum internațional adaptat celui național. Numărul mic de elevi în clase (maximum 15 elevi într-o clasă), metodele pedagogice care sunt centrate pe specificul fiecărui elev, evaluarea

diferențiată și confidențială, învățarea prin descoperire, educația pentru sănătate, accentul pe dezvoltarea caracterului, accesul la consiliere vocațională, alternative de program prelungit și alte oportunități fac din Transylvania International School o carte de vizită în ceea ce privește educația alternativă, influențată de cele mai performante sisteme de educație din lume.

Procesul de înscriere

1

Documentează-te

Citește despre modul în care noi, echipa educațională TIS, ne raportăm la procesul de educație. Citește despre curriculum-ul pe care îl abordăm și vezi dacă se potrivește cu dorințele tale.

2

Pune întrebări

Atât pe rețelele de socializare, cât și prin email, membrii echipei TIS sunt la dispoziția ta, gata să îți răspundă la orice întrebare ai despre procesul educațional din cadrul școlii noastre.

3

Completează formularul

Ești din ce în ce mai aproape! Descarcă formularul de înscriere, completează-l, apoi trimite-ni-l pe email, urmând ca un membru din echipa noastră să te contacteze, pentru informații suplimentare.

4

Pregătește-ți documentele necesare

Membrul din echipa TIS, care se ocupă de dosarul tău de înscriere, îți va da o lista cu documente, necesare înscrierii, pe care va trebui să o atașezi dosarului.

5

Interviul

Vrem să îl cunoaștem pe micuțul tău, înainte de începerea cursurilor, să îi vedem înclinațiile și dorințele, așa că abia așteptăm să ne întâlnim față în față!

6

Decizia finală

Vrem să avem o călătorie frumoasă pe acest drum, de aceea, ne dorim să facem cea mai bună decizie, iar copilul tău să aibă parte de o experiență de excepție!

Ce trebuie să știi?

Fie că aplici pentru programul educațional de Grădiniță, fie că dorești ca micuțul tău să urmeze cursurile școlare, trebuie să ai în vedere următorii pași:

  • Păstrează legătura cu membrul din echipa TIS care s-a ocupat de dosarul tău de înscriere, și cere-i toate informațiile legate de termenele-limită de depunere a dosarelor
  • Asigură-te că ai în dosarul de înscriere toate documentele necesare. Verifică, încă o data cu membrul TIS, și asigură-te că totul este în regulă.
  • Taxa de înscriere trebuie achitată cu 30 de zile înainte de încheierea procesului. În eventualitatea retragerii dosarului, taxa nu va fi restituită.

Calendar înscrieri

  Înscrieri Rezultate
Interviu 15 Ianuarie 2022 15 Iunie 2022
 Etapa 2 15 Iunie 2022 15 August 2022
     

Unde așteptăm documentele?

Documentele care nu pot fi trimise prin mail, le așteptăm la adresa:  Str. Târgului, Nr. 2, Stupini-Brașov

Transylvania International School
Str. Târgului nr. 2
500466 – Brașov, România